Eerste editie ‘WEEFF Spotlight’ belooft een avond vol muzikale energie

28 maart 2023 20:35

De eerste editie van WEEFF Spotlight staat gepland op 22 april in Cayen. Dit evenement biedt een podium aan West-Fries talent en geeft de regio de kans om deze talenten te ontdekken. Het festival is bedoeld als aftrap van wat hopelijk een jaarlijkse traditie zal worden.

“Als WEEFF hebben we in de regio al veel mooie connecties mogen maken met artiesten”, vertelt Ehwald Rietveldt, eindredacteur WEEFF Radio. Het evenement vindt plaats in de Peperstraat in Enkhuizen, bij jongerencentrum Cayen. “Deze locatie is binnen twintig minuten te bereiken voor iedereen in West-Friesland”, stelt Rietveldt. Het eerste optreden begint om 19:00 uur en het feest eindigt rond 01:00 uur.

Bekijk hier de aankondiging van WEEFF Spotlight. Tekst ga na de video verder.

Podium vol talent

Er zullen verschillende artiesten optreden tijdens het evenement. Zo zal de Hoornse formatie Glock ’45 zorgen voor een avond vol muzikale energie en humor met hun unieke combinatie van country, satire, party en rock ’n roll.

Daarnaast zal ook de gerenommeerde rapper Engel optreden. Hij heeft al samengewerkt met bekende artiesten zoals Def P en Diggy Dex. De Hoornse rapper werkt graag samen en zal ook tijdens WEEFF Spotlight niet alleen op het podium staan.

Ook de West-Friese progrockband Momentum, Film the Band, de Americana-zanger Barney Willemse en de alternatieve rockband No Offense uit Wervershoof zullen optreden tijdens het evenement.

Gratis toegankelijk

Het wordt een avond vol entertainment waarbij het publiek de kans krijgt om talenten uit de regio te ontdekken en te genieten van een diverse en unieke mix van muziekgenres. En het beste van alles? De entree is helemaal gratis! Aanmelden voor het evenement via Facebook is mogelijk, maar niet verplicht.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844