Eerste uitzending van radiomakers WEEFF Twist in zicht

24 oktober 2023 15:12
Bron: WEEFF

Met een aantal mensen die een verstandelijke beperking hebben, is de afgelopen tijd toegewerkt naar het maken van een eigen radioprogramma. En dat is gelukt! Zondag 5 november is de eerste uitzending van WEEFF Twist, een samenwerking tussen WEEFF en Esdégé-Reigersdaal.

De afgelopen weken is er druk geoefend met interviewen, het maken van draaiboeken, uitzoeken van de muziek tijdens de uitzending, en verslaggeving op locatie. Zo was verslaggever Sam aanwezig bij de Truckrun in Zwaag.

Ook is het interviewen van gasten onderdeel van het programma. Karina Bakker, van het voorgezet speciaal onderwijs de Stormvogel, was eerder te gast. Zij sprak met de nieuwbakken DJ’s over de informatiemarkt van de school. Deze twee verslagen zijn als voorproefje op de uitzending, onder dit bericht te lezen.

De eerste uitzending van WEEFF Twist is zondag 5 november van 17.00 tot 18.00 uur te horen bij WEEFF.

Uitzending – 22 oktober 2023

Karina Bakker van VSO (voortgezet speciaal onderwijs) de Stormvogel was te gast bij WEEFF Twist en vertelt over de informatiemarkt van 5 november.

Markt op VSO de Stormvogel

Uitzending - 1 oktober 2023

WEEFF Twist verslaggever Sam was aanwezig tijdens de Truckrun in Zwaag en hij sprak onder andere met de organisatie, deelnemers en truckers!

Truckrun

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844