Extra uitzending Sportactueel op WEEFF Radio

4 juli 2020 18:05

Het sportseizoen mag dan als een nachtkaars zijn uitgegaan, de redactie van Sportactueel heeft de afgelopen weken niet stilgezeten. Daarom kunnen wij je zondag 5 juli van 14 tot 17 uur vanuit het Julianapark in Hoorn live een sportprogramma aanbieden vol met boeiende gasten waarin wij ingaan op de nieuwste ontwikkelingen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tussen 14 en 15 uur: Ceen Deen (voorzitter vv de Zouaven), Willem Kluft (voorzitter Always Forward) en Sander van Dijk (trainer/coach Hovocubo). Tevens een gesprek met Stephan Kaaij (trainer FC Medemblik).

Tussen 15 en 16 uur: Anand Jagdewsing (trainer/coach Hollandia) en Robert Wever (lid van de commissie de fusie Hollandia/Zwaluwen’30 handen en voeten gaat geven).

Tussen 16 en 17 uur: Herman op den Kelder (topsport manager Westfriesland/SEW), Allard Jongsma (trainer/coach volleybalvereniging Madjoe) en Pieter Schaap (trainer/coach korfbalvereniging ADOS).

De verenigingen hebben om verschillende redenen de afgelopen periode in de schijnwerpers gestaan. In de onderstaand te beluisteren voorbeschouwing gaat presentator Jan Kueter hier nog iets dieper op in.

Uitzending – 1 juli 2020

Rob de Greeuw en Jan Kueter bespreken de aanstaande uitzending van Sport Actueel op 5 juli, live vanuit het Julianapark in Hoorn.

Voorbeschouwing Sport Actueel uitzending 5 juli

Zondag 5 juli van 14 tot 17 uur live vanuit het Julianapark in Hoorn