Fairy Lights van Sophie Janna is WEEFF Top Favoriet

25 november 2022 20:11
Door Joost Kok

De Spierdijkse Sophie Janna brengt voor het eerst in haar muziek carrière een kerst nummer opgenomen genaamd Fairy Lights. Het is deze week de WEEFF Top Favoriet.

Sinterklaas is nog maar net in het land maar onze West-Friese heldin kon niet langer meer wachten om haar kerst nummer uit te brengen. Ze was stelling van plan om er een vrolijk nummer van te maken, maar ze kon alleen maar denken aan een vriendin die afgelopen jaar haar geliefde is verloren. Ze moet dit jaar voor het eerst in 25 jaar kerst zonder hem vieren. Er zit nog nieuw werk van Sophie Janna aan te komen, maar daar zullen we nog even op moeten wachten.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Fairy Lights van Sophie Janna, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 25 november 2022

Joost belde Sophie Janna even op naar aanleiding van haar nieuwe kerst singel. Joost had gelijk een kleine verassing voor haar.

Fairy Lights van Sophie Janna is WEEFF Top Favoriet

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405