Falling van Lucas Hamming is WEEFF Top Favoriet

19 september 2020 19:45
Moves Like This van Lucas Hamming is WEEFF Top Favoriet

Lucas Hamming is terug met nieuwe muziek. Vorige week bracht ‘ie z’n single Falling uit. Deze week is de track onze kersverse WEEFF Top Favoriet. 

Lucas Hamming brak in 2013 door dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland, waar hij in seizoen twee de finale haalde. Hij moest de winst helaas afstaan aan Michael Prins, maar de talentenjacht was wel een mooie kickstart voor zijn rock ’n roll carrière. Twee jaar na zijn debuut op nationale televisie verscheen zijn debuutalbum Ham, waar vooral de single Never Let You Down best lekker scoorde. In 2017 verscheen album nummer twee, maar helaas wist de zanger zijn eerdere succes met deze plaat niet te evenaren. 

Uitstapjes

De afgelopen jaren maakte hij wat uitstapjes buiten als musicalster; hij speelde mee in de musical All Stars en was vorig jaar nog de vertolker van Judas tijdens de Passion. Maar de rock ’n roll roept, zo blijkt nu. Nog voor de coronacrisis trok Hamming zich terug in een boomhutje op Bali, om te werken aan zijn nieuwe plaat. En die is nu onderweg. Single nummer een is nu een weekje uit en de hele week extra vaak te horen op WEEFF Radio.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Falling van Lucas Hamming, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844