Family Time van TESSEL is WEEFF Top Favoriet

17 januari 2021 14:37
Family Time van TESSEL is WEEFF Top Favoriet

De Utrechtse jongens van TESSEL beginnen 2021 goed, met de komst van hun nieuwe single Family Time. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

De band TESSEL schopte het in 2019 tot de finale van de Grote Prijs van Nederland en gooide ook nog hoge ogen op de Popronde, een groot rondreizend festival met jonge bandjes en artiesten. Vaak een voorbode van een succesvol jaar, maar 2020 pakte anders uit dan gehoopt. De agenda kon worden leeg geveegd en de festivalzomer ging niet door. De band liet het hele jaar weinig van zich horen, maar is aan de kop van 2021 nu terug met een nieuwe, derde single.

Naam

Waar die naam TESSEL vandaag kwam, wilde de band in 2019 wel uitleggen op de Popronde in Hoorn. De jongens waren toen te gast in de pop-up Popronde studio van WEEFF Radio. “Beach House, onze debuutsingle, is geschreven op Texel. 3FM DJ Herman Hofman draaide een demo van dat nummer op de radio. Toen kondigde hij ons aan als TESSEL en zaten we eraan vast”, vertelden ze toen.

Family Time van TESSEL is de hele week lekker vaak te horen op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Family Time van TESSEL, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844