Feest in huize OhMyPeaches: eerste single Black & White is uit

23 augustus 2020 23:44

De vanuit Hoorn opererende band OhMyPeaches heeft haar eerste single uitgebracht. ‘Black & White’ zal ook op de debuut-EP staan.

OhmyPeaches wordt gevormd door de Amerikaanse Zach Steiner en de Hoornse Naomi Steiner. Ze waren al getrouwd, in verwachting van een kind, en nu  is er dus ook de geboorte van de eerste single.

De bandnaam is afgeleid van een fictief personage, die door Zach bedacht werd om de moeilijke momenten van hun eerdere lange afstandsrelatie te verzachten. Naomi moest vaak hardop lachen als Coronel Cornelius, zoals hij heette, de uitdrukking Oooh my peaches zei. 

WEEFF Radio sprak afgelopen week met het stel. In het interview ging het ook over de begeleidende video die je hier kunt bekijken.

Uitzending – 19 augustus 2020

OhmyPeaches wordt gevormd door de Amerikaanse Zach Steiner en de Hoornse Naomi Steiner. Op WEEFF Radio spraken ze over de geboorte van hun eerste single Black & White.

OhMyPeaches

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844