Fleabag van YUNGBLUD is WEEFF Top Favoriet

21 augustus 2021 19:45
Bron: Stefan Brending

De excentrieke YUNGBLUD bracht deze week voor het eerst sinds het verschijnen van zijn laatste album weer wat nieuws uit. Nieuwe single Fleabag was daar donderdag ineens. Het is meteen de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Waar de muziek op zijn laatste album weird! iets veelzijdiger was geworden, is Fleabag weer dat herkenbare rock ’n roll geluid van zijn eerdere werk. De single start direct met een pakkend gitaarrifje, dat maar moeilijk uit je hoofd gaat. De song sluit af met een krachtige gitaarsolo. Een sterke single, die doet snakken naar livemuziek!

Tour

De Brit had eigenlijk een Europese tour gepland op korte termijn – eind oktober zou de beste man in Amsterdam gaan spelen – maar die tour is verplaatst naar het voorjaar van 2022. De reden laat zich raden. Even geduld nog dus, op 14 mei doet YUNGBLUD de AFAS Live aan.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Fleabag van YUNGBLUD, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405