Forever Yours van Nona is WEEFF Top Favoriet

31 oktober 2020 21:57

Oude liefde roest niet, luidt het gezegde. Zangeres Nona zingt erover op haar nieuwe single. Forever Yours is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

2019 was een mooi jaar voor Nona. De zangers had een hele drukke festivalzomer, kwam met een debuutalbum en sloot het jaar af met een Edisonnominatie voor beste nieuwkomer. Afgelopen jaar was het rustiger. Door de coronamaatregelen in maart werd haar clubtour onderbroken en een festivalzomer met onder meer Pinkpop en North Sea Jazz als hoogtepunten verdween zelfs helemaal uit de agenda. Ze heeft niet stil gezeten in de tussentijd, want ze schreef haar nieuwe single.

Single

Haar nieuwe single Forever Yours is alweer drie weken uit en gaat over die ene oude liefde waar je maar van blijft houden, ook al weet je dat het niks gaat worden. De single zou, hoewel nog niet bevestigd, zomaar eens een voorzetje kunnen zijn van album nummer twee. Wij kunnen niet wachten! We zijn fan van Forever Yours en roepen de single dan ook uit tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Forever Yours van Nona, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844