Sylvia Aimee speelde haar WEEFF Top Favoriet live op WEEFF Radio

14 augustus 2021 19:45

West-Friese heldin Sylvia Aimee werkt in rustig tempo toe naar haar tweede EP. Eerder dit jaar deed de zangeres al een voorzet met single Lonely Battle, vrijdag kwam daar het nummer Friends bij. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

De single gaat volgens Sylvia over hele grote vriendengroepen, waar ze af en toe nog wel eens met enige jaloezie naar kan kijken. “Ik ben vrij introvert, ik vind het lekker om alleen te zijn. Vrienden komen en gaan een beetje bij mij. Ik had een vriend met juist een hele grote vriendengroep, die elkaar al heel lang kende. Toen ging ik mezelf afvragen, ‘mis ik niet iets?'”

Ze schreef er een liedje over, dat samen met Lonely Battle een beeld geven van hoe de aanstaande EP moet gaan klinken. Afgelopen vrijdag, op de dag van de release, kwam ze de single meteen live spelen, tijdens de jubileumuitzending van het WEEFF Café. Dat fragment is hierboven terug te kijken.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Friends van Sylvia Aimee, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844