Gabberweek pakt uit met speciale inschrijving voor senioren:”Om ze compleet in de watten te leggen.”

6 december 2022 13:00
Gabberweek 2020

De Gabberweek is een week vol activiteiten voor kinderen en ouderen, doorgaans tijdens de Krokusvakantie. Voor 2023 staat de week gepland van 27 februari tot en met vrijdag 3 maart. Senioren kunnen zich extra vroeg inschrijven. Namelijk al tijdens de Kerstvierdaagse die 20, 21 en 23 december plaatsvindt in de sporthal op de Weijver in Hoogwoud. Deze week zijn de programmagidsen hiervoor al verkrijgbaar.

“Het is niet zo dat ik het hele programma uit mijn hoofd ken, maar wel de grote lijnen”, vertelt Wiebo Beenen. “Het zit vol met bezoekjes zoals bijvoorbeeld aan de zuurkoolfabriek en musea, een dagje Alkmaar of Hoorn, een bezoek aan het AZ stadion, er zit van alles in.”

Tijdens het inschrijven kunnen senioren een kerststuk maken en staat er koffie met wat lekkers klaar. Ook staat er kerstmuziek op. “Om ze zo compleet in de watten te leggen als voorbereiding op Gabberweek.” Senioren die vervoer nodig hebben naar sporthal De Weyver kunnen hiervoor aankloppen bij de organisatie. Vooraf opgeven voor de speciale Gabberweek inschrijving in de week van kerst is gewenst. Dit kan via info@gabberweek.nl of telefonisch via 0226-355095.

Beluister onderstaand het volledige gesprek met Wiebo Beenen.

Uitzending – 3 december 2022

Gabberweek pakt uit met een speciale inschrijving voor senioren. Beluister het interview met Wiebo Beenen.

Gabberweek pakt uit met speciale inschrijving voor senioren

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844