Geef Je Hart Niet Zomaar Weg van Racoon is WEEFF Top Favoriet

25 september 2021 19:45

Aankomende vrijdag verschijnt het allereerste Nederlandstalige album van Racoon. De laatste single van die plaat verscheen eerder deze maand en is de nieuwe WEEFF Top Favoriet: Geef Je Hart Niet Zomaar Weg

Jarenlang hield Racoon de deur dicht voor Nederlandstalige muziek. Zelfs toen Oceaan, het eerste Nederlandstalige nummer van de band, uitgroeide tot hun grootste hit ooit. Dat was echt eenmalig, bleef de band lang vasthouden. Daar kwamen de Zeeuwen vorig jaar dan toch van terug. 1 oktober verschijnt Spijt Is Iets Voor Later, het eerste Nederlandstalige album van Racoon.

En Nederlandstalig slaat weer aan, zo blijkt. Het Is Al Laat Toch, de eerste single, scoorde goed en ook opvolger De Echte Vent viel in de smaak.

Single nummer vier heet Geef Je Hart Niet Zomaar Weg en hoor je komende week lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Geef Je Hart Niet Zomaar Weg van Racoon, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844