Geen punten voor Zwaluwen ’30 en Opperdoes

9 april 2022 20:58

Een zaterdagmiddag die geteisterd werd door hagelbuien eindigde in mineur voor zowel Zwaluwen ’30 als Opperdoes. Zwaluwen 30 verloor de wedstrijd in de 1e klasse tegen Monnickendam met 0-1. Vierdeklasser Opperdoes wist tegen DZS nog knap terug te komen tot 2-2, maar moest met een 2-4 nederlaag de punten uiteindelijk toch aan de tegenstander laten.

Opperdoes trad met een trio 16-jarigen aan tegen DZS. De jeugdige impuls zorgde helaas niet voor een positief resultaat. Met een vijfde klasse in oprichting ziet de club zich opeens genoodzaakt om degradatie af te wenden. Hopelijk slaagt men daar de komende weken in.

Onderstaand is het radioverslag van Leo van der Voort en Fred van de Kooi terug te luisteren.

Uitzending – 9 april 2022

Zwaluwen '30 verloor de wedstrijd in de 1e klasse tegen Monnickendam met 0-1. Vierdeklasser Opperdoes wist tegen DZS nog knap terug te komen tot 2-2, maar moest met een 2-4 nederlaag de punten uiteindelijk toch aan de tegenstander laten. Luister het radioverslag van Leo van der Voort en Fred van de Kooi hier terug.

Geen punten voor Zwaluwen '30 en Opperdoes

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405