Geen Virologe, maar Vinologe en ze komt naar Obdam

2 november 2021 21:50

Vinologe Caroline Cocheret verzorgt in januari volgend jaar een wijncursus in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. In 2007 vond Cocheret dat het tijd werd voor wat anders en heeft ze haar baan opgezegd om zich te wijden aan haar grote passie: wijn. 

“Voor mij is wijn ongelofelijk boeiend, het is een heel divers product. Er zijn zoveel soorten druiven”, vertelt Cocheret met veel enthousiasme tijdens de Maandagavond show. Haar ontdekkingsreis in de wereld van wijn wil Cocheret graag delen en dit doet zij door middel van haar bedrijf Wijneducatie Nederland.

Het publiek in Obdam reageerde al eerder enthousiast op een cursus en hierdoor komt Cocheret terug met een nieuwe cursus. Deze cursus is bedoeld voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals die al een redelijke kennis van wijn hebben. Benieuwd hoe de cursus in zijn werk gaat en of je een echte goede wijn in de supermarkt kan kopen? Luister dan het fragment terug.

Uitzending – 1 november 2021

Vinologe Caroline Cocheret over haar wijncursus in Obdam

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405