Gerard Hubers keert terug op oude nest bij Zwaluwen’30 als verenigingsmanager

1 september 2023 16:46
Bron: HCSV Zwaluwen'30

Zwaluwen’30 in Hoorn heeft een nieuwe verenigingsmanager. Na een afwezigheid van bijna elf jaar keert Gerard Hubers terug op het oude nest. “HCSV Zwaluwen’30 wenst hem heel veel plezier en succes in zijn nieuwe functie bij onze vereniging”, laat de club weten.

Hubers is geen onbekende van de handbal- en voetbalclub in Hoorn. Hij was tussen 2001 en 2012 algemeen voorzitter. Na zijn periode bij Zwaluwen’30 vertrok Hubers naar HVV Hollandia, waar hij in 10 jaar naast voorzitter ook functies bekleedde als vicevoorzitter en verenigingsmanager. Buiten verenigingsverband was hij ambassadeur van de KNVB en waarnemer betaald voetbal.

“Een voetbalman in hart en nieren”, laat Zwaluwen’30 over de terugkeer van Hubers op haar website weten. “Bij ons wordt hij de ondersteuner van het bestuur in diverse taken. En hij is voor Zwaluwen’30 de contactpersoon naar de KNVB.”

Snel nieuwe energie gevonden

De terugkeer van Hubers in het Hoornse voetbal is enigszins opmerkelijk te noemen, aangezien hij drie weken geleden vertrok bij Hollandia. Bij zijn vertrek liet hij weten dat het een moeilijke beslissing was. Hubers: “Omdat Hollandia toch wel in mijn hart zit en mij heel veel voldoening heeft gegeven.”

De nieuwe verenigingsmanager van Zwaluwen’30 vertelde daarbij dat hij goede en slechte tijden heeft meegemaakt bij Hollandia. “Vooral de laatste vier jaar waren voor mij en mijn medebestuurders tropenjaren en hebben mij lichamelijke energie gekost”, gaf hij als verklaring.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844