Gewonde bij frontale botsing tussen tractor en auto in Venhuizen

11 oktober 2022 21:20

Op de Markerwaardweg in Venhuizen heeft rond 20.00 uur gisteravond een frontale botsing plaatsgevonden tussen een tractor en een auto. Daarbij raakte de inzittende van de auto gewond. Meerdere hulpdiensten werden ingezet en het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. 

Frontale botsing tussen tractor en auto (Venhuizen)

Het is onduidelijk hoe de botsing op de Markerwaardweg deze avond heeft kunnen gebeuren. In zowel de personenauto als in de tractor zat één inzittende, bevestigt een woordvoerder van de politie. 

De toestand van het slachtoffer in de auto is op dit moment nog onbekend. Volgens een omstander zat de inzittende van de auto drie kwartier bekneld vast. De brandweer en andere hulpdiensten haalden het slachtoffer uit de auto. 

Op de foto’s is te zien dat het om een zware botsing gaat. De auto is total loss en ook ligt het wiel van de tractor eraf. 

Onderzoek

“De weg is afgezet om verkeer tegen te gaan, dat heeft te maken met de zorg die we daar kunnen bieden”, aldus een woordvoerder van de politie. Voor hoe lang de weg afgesloten blijft, is nog onduidelijk. 

De politie is op de plek van het ongeluk om onderzoek te doen. “We zijn ter plaatse om de situatie na te gaan en het ongeval te duiden.” 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405