GGD Hollands Noorden sluit testlocatie en bouwt later ook vaccinatielocaties af

26 maart 2022 09:30

De coronatestlocatie in Heerhugowaard gaat per 31 maart dicht. De GGD Hollands Noorden opent geen andere testlocatie omdat de vraag naar testen opgevangen kan worden door andere testlocaties. 

Vaccinatielocatie Middenmeer Agriport GGD Hollands Noorden

De andere locaties blijven wel open. Testen kan alleen op afspraak aan de Toermalijnstraat 1a in Alkmaar, de Protonweg 13 in Hoorn, de Marsdiepstraat 403 in Den Helder en op Texel kunnen mensen nog steeds terecht bij locatie aan de Emmalaan 65 in Den Burg. 

Na 30 mei worden de vaccinatielocaties in Alkmaar en Middenmeer afgebouwd. In Alkmaar is een nieuwe plek gevonden voor de vaccinatietent aan de Ampéreweg 21. Voor de locatie in Middenmeer is geen nieuwe plek gezocht. De GGD schrijft dat er veel mensen gevaccineerd zijn, waardoor het aantal te zetten vaccinaties erg is afgenomen. 

Hoorn

In Hoorn wordt tot 20 april tijdelijk op dinsdag en woensdag gevaccineerd in de Noorderkerk aan de Kleine Noord. De GGD zoekt nog naar een locatie voor na die tijd. 

De vaccinatielocatie aan de Doctorandus F. Bijlweg 1 in Den Helder blijft open, net als de locatie in Hem in de tennishal aan de Torenweg 44. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405