Gitaarlegende Jan Akkerman beleeft prachtige verjaardag in Andijk

25 december 2022 16:00

24 december is altijd een bijzondere avond. In heel West-Friesland wordt kerst gevierd en ieder doet dit op zijn eigen manier. In Andijk zijn een paar honderd muziekliefhebbers naar Cultura gekomen voor gitaarlegende Jan Akkerman. De topgitarist heeft een aantal goede muzikanten om zich heen verzameld die garant staan voor een sprankelend optreden met jazz, rock en blues.

In het middelpunt staat uiteraard Jan Akkerman die tijdens het optreden regelmatig onnavolgbare gitaarsolo’s laat horen. Bijzonder tintje aan het optreden is dat Jan Akkerman 24 december jarig is en zijn 76ste verjaardag in Andijk viert. Het publiek is hier duidelijk van op de hoogte: bij het begin van het optreden wordt hij toegezongen.

Jan Akkerman heeft deze avond niet alleen zijn vaste begeleidingsband meegenomen maar ook zanger Martin van der Starre en zijn dochter Laurie Akkerman zingt een aantal nummers mee. Kortom een prachtig optreden dat afgesloten wordt met met de hit van de Hunters – Russin Spy and I.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405