Glock’45 pakt met ‘Hollar’ nieuwe WEEFF Top Favoriet, vanavond albumpresentatie

13 oktober 2023 19:59
Bron: Glock'45

Het weekend moet nog officieel beginnen, maar kan nu al niet meer stuk voor de band Glock’45. Vanavond in Hoorn lanceren zij hun nieuwe album ‘Drink & Drive’, bij het Huis Verloren. En daarnaast hebben ze met ‘Hollar’ komende week een WEEFF Top Favoriet in handen.

De West-Friese band begint steeds bekender te worden binnen de regio, onder meer door hun optredens bij Dijkpop en de Hoornse Stadsfeesten. Maar ook de rest van Nederland krijgt Glock’45 steeds meer in de gaten. Hun satirische country rock-‘n-roll zorgt voor vele ‘voetjes van de vloer’, waardoor nieuwe boekingen en optredens elkaar in een rap tempo opvolgen.

In het Huis Verloren presenteert de band vanavond hun nieuwe album ‘Drink & Drive’. Daarbij hebben ze de hulp ingeroepen van West-Friese artiesten als Barney Willemse en Marianne Ligthart, die een gastoptreden zullen verzorgen. De deuren van deze uitverkochte show in Hoorn zijn geopend, en de avond wordt live op WEEFF Radio uitgezonden.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844

Nu live

Non Stop WF!
17:00 – 18:00 uur
Rob de Greeuw – Thuis in West-Friesland
16:00 – 18:00 uur

WEEFF TV