Goedkoop tanken tijdens actie in Hoorn: liter brandstof kost €1,11

27 oktober 2023 12:04
Bron: Google Maps

Bij een onbemand tankstation, aan het Keern in Hoorn, kan zondag getankt worden tegen een lage prijs. TinQ houdt een actie, waarbij de prijs voor een liter brandstof niet meer dan één euro en elf cent kost.

Niet alleen de brandstofprijs is ludiek, ook de tijd waarin er goedkoop getankt kan worden hangt van symboliek aan elkaar. Zo geldt de brandstofactie voor exact elf minuten en 1 seconde. Om alles in goede banen te leiden zullen en er personeel en verkeersregelaars aanwezig zijn.

De literprijs van €1,11 geldt voor zowel Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel. Trekkers en vrachtwagens zijn tijdens de actieperiode niet toegestaan. Ook mogen er geen jerrycans gevuld worden.

Klanten bedanken voor loyaliteit

De brandstofactie wordt georganiseerd door TinQ. Verspreid over tien dagen organiseren zij dit soort acties, bij 111 onbemande tankstations in Nederland.

“Met deze actie willen we al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun trouw aan onze korting”, vertelt marketingmanager Paul Derhaag. “We hebben gezien hoe populair wij zijn in Nederland, en daarom willen we dit succes met het hele land delen. Door dit soort acties te organiseren, brengen we ‘fun’ in het tanken. En we zien kans om onze klanten te belonen voor hun loyaliteit.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844