Golden Hour van Sven Ross is WEEFF Top Favoriet

26 juni 2022 13:03
Sven Ross

Sven Ross, singer/songwriter uit Hoogkarspel verandert komende week bijna elk uur op WEEFF in een Golden Hour want zijn single is uitgeroepen tot WEEFF Top Favoriet!

Na zijn optreden op de Hoornse stadsfeesten heeft Sven veel geleerd, zo vertelt hij Joost en Martin in het WEEFF Café. Het podium was lekker cool, want het stond met zijn rug naar de zon. Hierdoor kon hij lekker spelen en heeft hij erg genoten. Vandaag staat hij op het Mooie Noten competitie festival in Amsterdam.

Sven krijgt de inspiratie voor zijn muziek onder andere van Ben Howard. Toen hij 13 was, begon hij met schrijven en luisterde veel naar hem. “Hij was mijn eerste inspiratie.”

Sven staat als eerste op het Vondelpark podium in Amsterdam. Hij gaat gewoon op de fiets maar heeft zich goed voorbereid. De setlist is klaar en Sven is blij dat hij als eerste mag. Hij is niet zenuwachtig, behalve als mensen ernaar vragen. Van de 18 deelnemers staat Sven als 1 van de 3 in de finale. Een jury die affiniteit heeft met het vak zal het beoordelen. Al vindt Sven dit zelf wat subjectief. “Een potje voetbal is een duidelijke wedstrijd, met muziek voelt dit toch anders.”

Nieuwe muziek van Sven komt later dit jaar uit. Golden Hour staat op de huidige EP Filled With Gold. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Golden Hour van Sven Ross of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 24 juni 2022

Sven Ross is 1 van de 3 finaliste van de mooie noten competitie, hij vertelde in het weeff cafe hier meer over.

Sven Ross is nieuwe WEEFF Top Favoriet

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405