Gratis pannenkoeken voor de inwoners van Opperdoes

16 april 2020 11:05
pannenkoekenstation

Het Pannenkoekenstation gaat vrijdag gratis pannenkoeken bakken voor de inwoners in Opperdoes.

Rob de Greeuw sprak gisteren op WEEFF Radio met eigenaar Jan Glazenborg:”Het is een moeilijke tijd voor heel veel mensen, ook voor ons. Maar we denken dat vrolijkheid een heel goed medicijn is tegen alle negativiteit die momenteel heerst.”

En wie wordt nou niet vrolijk van pannenkoeken? Mensen moeten zich vooraf aanmelden voor een gratis pannenkoek. En dat is dan ook al in grote getale gebeurd.

Tijdschema voor de pannenkoeken

Er zal een tijdschema worden opgesteld zodat de coronamaatregelen kunnen worden nageleefd.

In aanloop naar vrijdag had Jan ook alvast een oppepper voor de mensen:”De natuur bloeit nog steeds. De bijtjes vliegen ook nog steeds. Er zijn ook nog veel mooie dingen te zien. En daar hopen we met onze actie een bijdrage aan te leveren. Want je krijgt terug wat je zelf geeft.”

Jan mist zijn klanten

Hoewel zijn tuin er nog nooit zo mooi bij heeft gelegen mist Jan wel al zijn klanten:”Ik hoop echt dat het met iedereen goed gaat. Maar ik ken ook mensen die ik nooit meer zal zien omdat ze ons zijn ontvallen.”

Vrijdag kan in ieder geval iedereen in Opperdoes even zijn zorgen vergeten met een lekkere pannenkoek.

Uitzending – 15 april 2020

Jan Glazenborg vertelt over de gratis pannenkoekenactie in Opperdoes van het Pannenkoekenstation

Gratis pannenkoeken in Opperdoes

Inwoners van Opperdoes die vrijdag gratis een pannenkoek willen eten kun zich vandaag tot 16.00 per email aanmelden via info@pannenkoekenstation.nl