Groep jongens bedreigd en geslagen bij Nassaupark in Bovenkarspel

20 september 2021 14:31

In het Nassaupark in Bovenkarspel zijn gisteravond twee groepen jongens met elkaar op de vuist gegaan, nadat de ene groep bedreigd werd bij de fietsbrug over de Provinciale weg N307. Een van de jongens moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis, de politie is op zoek naar getuigen.

Een groep jongens liep gisteravond rond 22.30 uur vanaf het strandje aan de Zuiderdijk richting de fietsbrug over de Provinciale weg. Daar werden zij aangesproken door een andere groep van vier jongens, allen tussen de vijftien en zeventien jaar oud. Zij vroegen de weg naar Hoorn, waarna ze de jongens bedreigden en geld eisten.

Vechtpartij

De groep die werd aangesproken vluchtte over de fietsbrug richting het Nassaupark, achterna gezeten door de andere groep jongens. Daar werden zij ingehaald, waarna er gevochten werd. Er is geslagen, geschopt en gedreigd met een mes. Een van de jongens dreigde met een vuurwapen, maar liet deze niet zien.

Bij de vechtpartij liep een van de jongens die eerder werd aangesproken licht letsel op. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. De andere slachtoffers hebben hulp aangeboden gekregen en er is aangifte gedaan. De politie zoekt naar getuigen van de bedreiging en vechtpartij.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405