Groot politieonderzoek in Medemblik na vondst overleden persoon op erf

27 september 2022 15:04

Op een erf op de Vereweg, tussen Oostwoud en Medemblik, doet de politie al de hele dag onderzoek, nadat er eerder vandaag een overleden man werd aangetroffen. De omgeving is groots afgezet, en politiebusjes en een forensische tent staan bij de groene en bruine loodsen.

Medemblikker dood aangetroffen bij boerderij

Vanochtend kreeg de politie een melding binnen dat er iemand onwel was gevonden bij het bedrijfspand langs de Vereweg tussen Oostwoud en Medemblik. Om die reden werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Reanimatie mocht volgens een woordvoerder van de politie niet meer baten.

Het erf is afgezet met lint, omdat er ‘verdachte omstandigheden’ zijn aangetroffen. De politie doet momenteel forensisch onderzoek. Ook maakte een politiehelikopter overzichtsfoto’s van de locatie. Wie de overleden man is, is nog niet duidelijk. In het pand aan de Vereweg zouden meerdere bedrijven zijn gevestigd. 

Eerder vandaag is ook iemand aangehouden bij het terrein. Volgens de woordvoerder van de politie wilde deze man niet luisteren. Hij is inmiddels weer op vrije voeten en wordt niet als verdachte gezien.

Medemblikker overleden aangetroffen
Medemblikker overleden aangetroffen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405

Nu live

Martin van der Linde – Martin in de namiddag
17:00 – 19:00 uur

WEEFF TV