Haagse band Ivyvox pakt nieuwe WEEFF Top Favoriet met ‘Home’

1 september 2023 19:49
Bron: IVYVOX

Nadat ze eerder een WEEFF Top Favoriet scoorden met ‘Neon Lights’ is ook de nieuwe single van de Haagse band Ivyvox eentje die extra aandacht verdient. En daarom hoor je ‘Home’ deze week extra vaak voorbijkomen op de radio.

De vierkoppige band deed vorig jaar mee aan de Popronde, en traden op in Hoorn. Bij Feestcafé Viera konden de bezoekers genieten van een energieke show, waarbij invloeden voor de band – zoals Avril Lavigne en Paramore – duidelijk naar voren kwamen.

Eerdere singles van Ivyvox deden het goed in de Indie Chart. ‘Sweet Sixteen’ werd zelfs gebruikt voor een Nederlandse speelfilm, en met ‘Neon Lights’ was de band in mei al veel te horen op WEEFF Radio. Wie fan is geworden kan Ivyvox al snel zien optreden. Morgen speelt de Haagse band namelijk in hun thuisstad. Rond 21.30 uur begint hun show, bij café De Zwarte Ruiter aan de Grote Markt.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405