Harry Naar De Haaien van Pieter Baas is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

15 februari 2022 10:07

De langverwachte single van Pieter Baas kwam afgelopen vrijdag uit. Pieter pakte het gelijk groots aan: er was namelijk een heuse releaseparty waarbij Pieter een aantal van zijn nummers speelde, en natuurlijk zijn nieuwe singel Harry Naar De Haaien. WEEFF Radio is fan! Het is deze week uitgeroepen tot de nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Een aantal weken geleden kwam Pieter al even een kijkje nemen in het Weeff Café waar hij ook zijn single Harry Naar De Haaien live speelde. Hij vertelde ons dat hij steevast de vraag kreeg waarom het nummer niet op Spotify staat en heeft daarom een crowdfunding actie opgestart.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Harrie Naar De Haaien van Pieter Baas, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 11 februari 2022

Martin en Joost mochten vriend van de show Pieter Baas het heugelijke nieuws vertellen dat zijn nieuwe singel Harry Naar De Haaien de nieuwe WEEFF Top Favoriet is. Luister hier het volledige interview terug.

Pieter Baas

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405