Hollandia geen ronde verder in KNVB Beker toernooi

14 augustus 2021 22:07
Hollandia

Met een 1-5 thuisnederlaag tegen ACV heeft de Hoornse voetbalclub Hollandia wederom vroeg afscheid genomen van het KNVB Bekertoernooi.

In de voorbeschouwing vanmiddag op WEEFF Radio liet Hollandia trainer Anand Jagdewsing al doorschemeren een moeilijke wedstrijd te verwachten. Door vakanties was de voorbereiding al niet ideaal. Ook is de selectie dit jaar krapper. Vaker dan in andere jaren zal er getracht worden jeugdspelers in te passen.

Minder creativiteit

Hollandia zal het dit seizoen van het collectief moeten hebben. Door het verliezen van creativiteit in het team met het vertrek van Mukhtar Suleiman zal er vooral vanuit een gesloten defensie worden geopereerd. Tijdens de bekerwedstrijd vanmiddag had Hollandia de pech dat centrale verdediger Boyd Stevens al na acht minuten uitviel met een blessure.

Conditioneel is er sowieso nog veel werk aan de winkel, laat Anand Jagdewsing weten. Dat bleek ook wel tegen ACV waar hij gebruik maakte van alle vijf de wissels die hij tot zijn beschikking had. Aanstaande zondag start Hollandia met een thuiswedstrijd tegen UNA de competitie.

De volledige voorbeschouwing met Anand Jagdewsing is onderstaand terug te luisteren.

Uitzending – 14 augustus 2021

In gesprek met Hollandia trainer Anand Jagdewsing wordt teruggeblikt op het afgelopen korte seizoen, de voorbereiding naar het nieuwe seizoen en worden de verwachtingen besproken rondom de bekerwedstrijd tegen ACV.

Voorbeschouwing Hollandia-ACV

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405