Hoogkarspelse beroofd door twee mannen bij ‘verkoopafspraak’

19 januari 2023 11:45

Een Hoogkarspelse vrouw is gisteren beroofd door twee mannen toen ze dacht een afspraak te hebben om spullen te verkopen. De mannen namen de spullen zonder te betalen mee, maar konden daarna al snel – samen met een derde verdachte – in de kraag worden gevat. De verdachten zijn twintigers uit Enkhuizen en Amersfoort. 

De vrouw had via Facebook een advertentie geplaatst om spullen te verkopen. Ze maakte uiteindelijk een afspraak met een potentiële koper om de deal af te ronden. 

De ‘koper’ stond gisteren voor haar neus, samen met nog een man. Ze bekeken de spullen, maar namen alles – zonder te betalen – mee. 

Verdachten gepakt

De vrouw waarschuwde daarna de politie. Na een korte zoektocht konden de twee mannen en nog een derde verdachte in de kraag worden gevat. Ze worden nog verhoord. De politie roept mensen die meer weten of de beroving van de vrouw mogelijk hebben gezien op zich te melden. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405