Hoogkarspelse singer-songwriter Sven Ross pakt WEEFF Top Favoriet met nieuwe single

3 november 2023 19:49
Sven Ross
Bron: WEEFF

Sven Ross – een singer-songwriter uit Hoogkarspel – gaat met de lancering van een nieuwe EP volgende week een mooie, maar spannende tijd tegemoet. Iets van die spanning kunnen we bij hem wegnemen, want zijn single ‘A memory is a wild place to go’ is uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Door middel van crowdfunding kon Sven Ross vorig jaar zijn debuut-EP ‘Filled with gold’ maken. Als een van de tegenprestaties voor mensen die een bedrag doneerden, ging hij langs om zijn nieuwe muziek bij iemand thuis te spelen.

Volgende week, op vrijdag 10 november, verschijnt de derde EP van deze singer-songwriter. Met ‘Losing track of time on the train ride home’ presenteert Sven zijn laatste drie singles, en een nieuwe track. Voor de promotie houdt de Hoogkarspelse artiest een kleine release tour. Zo staat Sven tot en met zondag bij Scala in Amsterdam, en geeft hij op dezelfde plek shows tussen 22 en 26 november.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844