Hoornse artiest Pieter Baas heeft WEEFF Top Favoriet in handen met ‘Alles komt goed’

20 oktober 2023 19:53
Bron: WEEFF

West-Friesland staat als regio bol van het muzikale talent, en bij WEEFF geven we ze graag een podium. Daarom hoor je de nieuwe single ‘Alles komt goed’ van de Hoornse zanger en artiest Pieter Baas komende week extra vaak voorbijkomen op de radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De in Schellinkhout geboren Pieter Baas is geen onbekende in de regio. Al jaren treedt hij op diverse plekken in West-Friesland op, als zichzelf en met verschillende andere projecten en artiesten. Ook is hij de huisartiest van het programma De Westfriese Oorzaak.

Met van de vandaag uitgekomen single ‘Alles komt goed’ levert Baas een vrolijk klinkende plaat. Het gaat over de verschillen in een relatie, maar waarbij altijd alles op z’n pootjes terecht komt. “Maar we vinden wel een weg, we verliezen nooit de moed…”, luidden een paar regels van het refrein.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405