Hoornse band Jack Shake is terug met nieuwe single ‘Curiosity’

7 juli 2021 09:22

De Hoornse band Jack Shake bracht vorige week na jaren van afwezigheid een nieuwe single uit. De band ging voorheen door het leven als Jack Shake & the Wishbones, maar besloot hun bandnaam na terugkeer wat in te korten. In een interview op WEEFF Radio hintte bassist Jesse Dekker op het uitbrengen van meer nieuwe muziek: “Er zit tenslotte ook een nieuwe Hoornse Stadsfeesten aan te komen.”

Na hun geweldige act als afsluiter van de Hoornse Stadsfeesten van 2018 leek het doek gevallen. De bandleden gingen allemaal verder met eigen projecten of lieten de muziek zelfs even voor wat het was. Een jaar geleden begon het toch weer te kriebelen: “We genoten altijd erg van het optreden”, vertelt Dekker. Voor de band genoeg reden om weer de studio in te duiken en nieuwe single Curiosity op te nemen.

Zomerse clip

Samen met de lancering van een zomerse clip moet het nummer de komende Summer of Love extra kracht bijzetten. De band heeft de smaak meteen weer te pakken en omschrijft de nieuwe single en clip als “opstap naar meer.”

Bas & Esmee spraken met bassist Jesse Dekker. Luister dat interview hier terug. 

Uitzending – 3 juli 2021

Na jaren afwezigheid bracht de Hoornse band Jack Shake vorige week weer een nieuwe single uit. Bas & Esmee spraken met bassist Jesse Dekker over hun terugkeer.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405