Hoornse Edsel Juliet schittert in All Together Now

8 februari 2020 21:22
Edsel Juliet

HOORN – De in Hoorn woonachtige Edsel Juliet stond zaterdagavond in het RTL 4 televisieprogramma “All Together Now”. Afgelopen zondag toverde hij Huis Verloren nog om tot een salsa zaal. En zaterdagavond overtuigde hij 96 van de 100 juryleden met zijn versie van “La Bamba”.

De zanger staat met dit uitstekende resultaat in de finale van All Together Now. In de finale zullen de drie kandidaten met de meeste punten het opnieuw tegen elkaar opnemen. Wie in de finale de meeste juryleden uit hun stoel krijgt gaat er vandoor met de hoofdprijs van tienduizend euro.

Edsel Juliet tovert een glimlach van oor tot oor op ieders gezicht

Al vanaf de start van zijn finale optreden toverde Edsel Juliet bij de meeste juryleden een glimlach van oor tot oor op hun gezicht. Gerard Joling zei enorm te hebben genoten van het optreden. De behaalde 67 punten waren helaas niet genoeg voor de eindoverwinning. Maar wel voor een prachtige tweede plaats.

Zet maar in je agenda

Zondag 15 maart toveren Edsel Juliet en La Banda Loca Huis Verloren wederom om tot een salsa zaal. Diverse Latin stijlen als Merengue, Bachata, Zouk en Kaseko zullen voorbij komen. Met om 17.30 uur een gratis buffet. De entree bedraagt slechts vijf euro. Huis Verloren is te vinden aan het Kerkplein 10b in Hoorn.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844