Hoornse rapper Engel pakt nieuwe WEEFF Top Favoriet met ‘Veertig plus’

6 oktober 2023 19:52
Bron: Steven Engel

Met zijn 41ste verjaardag in juni kwam er een einde aan zijn Veertig-tour, dat hij in zijn geboortestad Hoorn afsloot. Rapper Engel zet deze trend door, en heeft vandaag de single ‘Veertig plus’ gelanceerd. Deze hoor je komende week extra vaak op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Steven Engel – die zijn roots in Hoorn heeft liggen maar tegenwoordig in Amsterdam woont – is de laatste jaren een echte vriend van WEEFF geworden. Zo trad hij op tijdens WEEFF Spotlight, kwam hij langs in onze lokatietudio op de Hoornse Stadsfeesten, en kon hij met artiesten als Paul de Munnik al enkele WEEFF Top Favorieten op zijn naam schrijven.

Om de release van zijn nieuwe single te vieren gaat Engel volgend jaar op tour. Zo staat hij samen met Just (Joost Adriaansens) en DJ Native (Tobi van Sambeeck) op vrijdag 12 januari 2024 in het Huis Verloren in Hoorn. Een week later treedt het trio op bij Hall of Fame in Tilburg, en op 3 februari bij De Nieuwe Anita in Amsterdam.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844