Hoornse Ryan (13) zingt ‘Beautiful’ in nieuw SBS6 programma Ministars

8 januari 2023 16:00
Ryan Ministars
Bron: Foto genomen van televisieuitzending SBS6

Afgelopen vrijdag ging het nieuwe SBS6 programma Ministars van start. De oudere televisiekijker herinnert zich ongetwijfeld nog het programma MiniStars uit de jaren ’80 waarin actuele hits van Nederlandse teksten werden voorzien. Het betreft hier echter een ander concept. Dit keer krijgen jonge zangtalenten de kans te zingen met hun idool. Voor de Hoornse Ryan (13) is dit Christina Aguilera. “Haar liedjes hebben altijd een speciale betekenis. Zo vertelt ze met het nummer Beautiful dat iedereen mooi is.” Het is dit nummer dat Ryan samen zingt met haar. Klein detail is dat de inbreng van Christina Aguilera een opname betreft.

“Ik kreeg te horen dat ik door was met Ministars in de klas. Toen was ik heel blij”, vertelt Ryan in de uitzending. Muziek voert de boventoon thuis. “Mijn vader is DJ en kan ook heel erg goed zingen.” Ook broer Dylan is muzikaal aangelegd en Ryan zingt vaak met zijn opa. Vorig jaar deed Ryan mee aan het Junior Songfestival en in 2021 was hij te zien in het televisieprogramma The Voice Kids.

Volgens jurylid Sanne Hans was het optreden van Ryan in Ministars fenomenaal. Snelle vond dat Ryan fantastisch had gezongen en ook Rolf Sanchez was onder de indruk. Het eerste doel, eindigen bij de laatste vier was hiermee gelukt. Helaas gaat er per aflevering maar 1 kandidaat naar de finale. Het publiek koos hiervoor de eveneens 13-jarige Hilde. “Ik heb super genoten van dit leuke en mooie avontuur”, zo laat Ryan weten via zijn TikTok account. De aflevering is hier terug te kijken.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405