Hoornse wijk Bangert en Oosterpolder uitgebreid met zelfbouwkavels en appartementencomplex in de dure categorie

4 december 2022 14:00

Begin 2023 zet gemeente Hoorn in de Bangert en Oosterpolder vier kavels in de verkoop als zelfbouwkavels. Deze kavels liggen in Blokker ten zuiden van de Koewijzend en ten westen van de Kolenbergstraat. Op de afbeelding zijn de kavels te zien met W1, W2, W3 en W4.

De woningbouw is gelegen rondom een centraal park en is bereikbaar via de Koewijzend. In het plan komen ongeveer 60 woningen, waarvan 40 twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komt er een appartementencomplex in de dure categorie, dat omgeven is door groen. De zelfbouwkavels variëren in grootte van ongeveer 650 tot 810 m2 met een prijs tussen de € 500.000 en € 525.000 met ligging aan het water.

Op de kavels mag een vrijstaande woning worden gebouwd passend binnen de eisen van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Bij de start van de verkoop in 2023 worden de verkoopprocedure en kaders samengevat in een kavelpaspoort. Verdeling van de kavels geschiedt per loting.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405