Hordeloopster Nadine Visser kiest voor succescoach Laurent Meuwly

18 oktober 2022 13:06

Nadine Visser heeft met Laurent Meuwly een nieuwe coach gevonden. Onlangs brak de 27-jarige hordeloopster met Bart Bennema. Gedacht werd dat ze naar het buitenland zou gaan, maar de Hoogkarspelse blijft op Papendal trainen.

Nadine Visser (l) gaat trainen bij Laurent Meuwly (r)

Onder leiding van Meuwly hebben meerdere atleten de afgelopen jaren succes geboekt. Femke Bol is op de 400 meter toonaangevend en uitgegroeid tot de grootste atlete van Nederland. Ook Lieke Klaver uit Enkhuizen doet het uitstekend onder zijn leiding. De 24-jarige Klaver eindigde op het WK als vierde op de 400 meter.

Het afgelopen seizoen verliep teleurstellend voor Visser. Ze had meerdere keren last van blessures en kon daardoor nooit in echte topvorm aan de start verschijnen. Op de EK in München werd ze vierde en op de WK in Eugene miste Visser de finale op de 110 meter horden.

Sinds afgelopen maandag is Visser weer in voorbereiding op het komende seizoen. Daarin staat het EK indoor in Istanbul en de WK outdoor in Boedapest al op de kalender.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405