Hunger van remme is WEEFF Top Favoriet

23 mei 2020 17:04

Hij was de grote onbekende op Eurosonic Noorderslag, maar scoorde daar toch hele hoge ogen: de 20-jarige singer-songwriter remme, uit Eindhoven. Zijn tweede single hunger is deze week onze WEEFF Top Favoriet. 

Zijn debuutsingle get older kwam middenin het Groningse Eurosonic Noorderslag uit. Op dat moment heeft nog bijna niemand op het showcasefestival van de naam remme gehoord. Toch maakt hij daar grote indruk, samen met zijn band. En dat terwijl het pas zijn tweede show is in deze formatie. 

Nieuwe single

Eerder deze maand verscheen zijn tweede single ‘hunger’. Hij schreef de basis voor dit nummer drie jaar geleden al, tijdens een busreis naar Berlijn. “Ik schreef het nummer half in mijn slaap. Dit hoor je terug in de coupletten, je bevindt je in een soort gelukkige droomtoestand. In het refrein wordt je wakker, daar komt alles samen”, vertelt de singer-songwriter aan Maxazine.

Wij gaan erg lekker op hunger. We roepen ‘m deze week dan ook uit tot onze nieuwe WEEFF Top Favoriet! 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Hunger’ van remme, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405