If You Think This Is Real Life van Blossoms is WEEFF Top Favoriet

6 maart 2020 10:00

De Britse band Blossoms bracht een maandje geleden een nieuw album uit. De openingstrack en tevens nieuwe single heet If You Think This Is Real Life is deze week onze WEEFF Top Favoriet!

In 2015 werd de band geroemd als ‘Sound of 2016’, door de Britse BBC. Dat betekent dat de omroep hoge verwachtingen van je heeft in het nieuwe jaar. En vaak hebben ze het bij het rechte eind, zo voorspelde ze eerder al het succes van onder andere Adele, Keane en Sam Smith. Niet de minste namen. 

Debuutalbum

Hoewel echte world domination een beetje uitbleef, bracht de band wél een heel tof debuutalbum uit in het jaar wat op de BBC-titel volgde. De single Charlemagne werd bovendien opgepikt door verschillende nationale en internationale radiostations.

In 2018 kwam album nummer twee en nu, weer twee jaar later, is daar ook een derde album. Wij zijn fan en draaien de nieuwe single If You Think This Is Real Life nét wat vaker deze week!

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘If You Think This Is Real Life van Blossoms, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844