In 21 dagen op weg naar een nieuwe start

7 mei 2021 08:09

Hij kent de Horinezen als geen ander en bracht ze jaar op jaar bij elkaar op Outdoor Stereo. Maar Rob van de Molen gooit het nu over een ander boeg: met RE:SET festival wil hij ten minste duizend mensen helpen naar een positievere leefstijl. “Wanneer je echt de bodem raakt, ontdek je heel snel wat echt belangrijk is in het leven.”

Een goeie crisis kan soms louterend werken, zo weet Rob van de Molen uit eigen ervaring. Soms is het gewoon tijd voor een nieuwe stap in het leven, of dat nou op persoonlijk of op professioneel vlak is. Na jaren doormodderen op je werk een nieuwe baan zoeken, eindelijk beginnen met sporten of die lang gekoesterde droom najagen – soms moet je gewoon eens goed de reset-knop indrukken. Maar hoe doe je dat? WEEFF Radio sprak Rob over zijn eigen ervaringen hiermee, over de 21-daagse herstart-cursussen die hij sinds kort geeft en over een groot festival dat hij hierover wil opzetten. Interessante en misschien ook wel inspirerende kost!

Uitzending – 3 mei 2021

Rob van de Molen wil met het RE:SET festival ten minste duizend mensen helpen naar een positievere leefstijl.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844