In actie voor Serious Request met benefiet in de kas

17 december 2021 19:06

Serious Request 2021 staat dit jaar in het teken van ontbossing en klimaatverandering. Het Glazen Huis in Amersfoort, waar vier 3FM-dj’s in de week voor Kerst worden opgesloten, staat symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen. Ook in West-Friesland komen mensen in actie om geld in te zamelen voor dit probleem.

GroenLinks Hoorn en Operatie Klimaat Westfriesland nemen het initiatief om ook vanuit Hoorn een steentje bij te dragen. Door middel van verschillende activiteiten proberen de initiatiefnemers geld in te zamelen voor het goede doel. Op zaterdag 18 december zijn alle acties te volgen via WEEFF Radio van 15.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze uitzending wordt verslag gedaan van ‘Benefiet in de kas‘ met onder meer de Tweedehandsmarkt in de kas in Blokker. Aan de Koewijzend 4 in Blokker kunnen mensen tot 13:00 uur tweedehands spullen brengen voor de verkoop. Tussen 14:00 en 17:00 uur is de doorloopmarkt. De opbrengst van deze spullen gaan naar Serious Request.  Verder is er aandacht voor de SUP-marathon van Marion van der Bijl en zijn er live-optredens van Hoornse bands Olieplatform en Mannen van Stavast.

Luister zaterdag live mee via WEEFF Radio van 15.00 tot 17.00 uur.