In beeld: WEEFF bij Popronde Hoorn 2023

29 oktober 2023 22:08
Bron: WEEFF

Het grootste rondreizende festival van Nederland streek vandaag neer in Hoorn: de Popronde. WEEFF deed verslag van het evenement, waarbij een aantal aanstormende talenten naar de studio kwamen om te praten over hun muziek en ambities.

De vele regen vandaag mocht de pret niet drukken. En dus stroomden de locaties tijdens de Hoornse editie van Popronde 2023 vol, om de 24 deelnemende artiesten te ontdekken. Zo waren er onder andere optredens bij Hotel Maria Kapel, muziekwinkel Uptown Records, en cafés Swaf, Goos en De Beiaard.

Artiesten kwamen langs voor interviews

Waar de artiesten bij laatstgenoemde locatie in de benedenruimte optraden, deed WEEFF verslag vanuit de bovenzaal. Vanaf 17.00 uur werd live uitgezonden op radio en televisie.

Inge Lamboo werd tijdens de uitzending verrast door het nieuws dat haar single ‘Easy’ deze week is uitgeroepen tot WEEFF Top Favoriet, de band Oh Whale liet horen welk ritueel zij voor optredens met elkaar opvoeren, en Abel Natürlich vertelde dat hij tijdens zijn optreden een ‘pittig gevecht’ gevoerd heeft met het publiek.

Ook JesperJesper – die afgelopen zomer nog als drummer met Wolfmother toerde en ook op Dijkpop in Andijk speelde – bracht na zijn optreden in De Beiaard een bezoek aan de studio. Daarnaast vertelde Daimy Lotus over de bijzondere plekken waar zij tijdens de Popronde heeft opgetreden.

Bekijk hieronder een fotoreportage van WEEFF bij de Popronde Hoorn 2023.

Foto’s: Verschillende optredens en interviews tijdens Popronde Hoorn 2023. Bron: WEEFF

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844