In de uitzending: Homebass in Enkhuizen gaat door als livestream

18 maart 2020 22:18

Na de corona-maatregelen van afgelopen donderdag kon ook het drum ’n bass festival Homebass in Enkhuizen niet doorgaan. De organisatie verzon eenoplossing.

Vorige week donderdag maakte het kabinet bekend dat evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast. Inmiddels zijn de maatregelen aangescherpt en zijn alle evenementen in deze periode verboden zijn, maar voor Homebass festival in Enkhuizen was het donderdag al duidelijk dat hun feest niet door kon gaan. 

De organisatoren baalde natuurlijk enorm, maar kwamen al snel met een alternatief: als de festivalgangers niet naar Enkhuizen kunnen komen, dan komt Homebass wel naar hun huiskamer. Met een livestream zijn de meeste artiesten van de line-up aanstaande zaterdag evengoed gewoon op het podium te zien. Twee leden van de organisatie kwamen zaterdag langs bij Jorik in de studio, om hun ludieke actie toe te luiden.

Uitzending – 14 maart 2020

De mannen van Homebass waren zaterdag in de studio om te vertellen over hun virtuele festival Homebass, nu het echte evenement door de corona-maatregelen geen doorgang kon vinden. Ze kwamen ook zelf nog even een setje draaien.

Homebass DJ set

Uitzending - 14 maart 2020

De mannen van Homebass waren zaterdag in de studio om te vertellen over hun virtuele festival Homebass, nu het echte evenement door de corona-maatregelen geen doorgang kon vinden.

Homebass interview

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844