Is Everybody Going Crazy van Nothing But Thieves is WEEFF Top Favoriet

28 maart 2020 17:42

In deze gekke tijden zou je bijna vergeten dat er ook nog nieuwe muziek uitgebracht wordt. De nieuwe single van Nothing But Thieves is ineens wel heel actueel geworden. Je hoort de track deze week extra vaak op de radio, want ‘Is Everybody Going Crazy’ is deze week de WEEFF Top Favoriet. 

De Britse band had het nummer al eerder geschreven, maar brengt het uit in een tijd waarin de track ineens wel erg actueel is geworden. “Het is vreemd hoe nummers die je schrijft soms relevanter worden na een langere tijd“, schrijft de band op Instagram. 

Nieuw album

De band heeft al een tijdje geen nieuwe muziek meer uitgebracht. Het laatste werk stamt uit 2018. Deze nieuwe single is waarschijnlijk het eerste voorproefje van een nieuw album, maar daar is vooralsnog weinig over bekend. 

In juni staat de band op Pinkpop. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Is Everybody Going Crazy’ van Nothing But Thieves, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844