Johan Keeman over zijn nieuwe ep ‘Thuis’

2 juli 2020 22:22

Bij WEEFF Radio zijn we natuurlijk dol op muziek uit onze eigen regio. Afgelopen maandag waren we dan ook extra blij dat Johan Keeman langskwam om te vertellen over zijn nieuwe ep die eind juli uitkomt.

Johan is geen onbekende van WEEFF Radio. Zo kon je hem een paar weken geleden nog zien tijdens onze corona concerten en heeft hij al een paar keer de WEEFF Top Favoriet te pakken gekregen.  Deze maandag was hij in onze studio en hadden we het met Johan natuurlijk ook even over de afgelopen periode, waarin hij niet mocht optreden. Gelukkig ligt die periode achter ons en gaf hij afgelopen vrijdag zijn eerste show sinds maanden.  “Leuk en spannend, het was een mooi sfeertje en mensen waren gewoon blij dat ze weer eens eropuit konden gaan”, vertelt Johan.

‘Thuis’

Dat is de titel van zijn nieuwe ep. De ep gaat over thuis, maar niet zozeer over de corona crisis. Johan schreef de ep met het idee dat iedereen nu gewoon wat vaker thuis is en wat dat voor je kan betekenen.

Wat betekent thuis voor Johan?

We wilden dan uiteraard ook wel weten wat thuis voor Johan betekent. Zijn dat nou die vier muren en dat dak om je heen? Voor Johan hoeft dat niet persé die plek te zijn, vertelt hij. ‘Het is soms nog eerder niet thuis, maar een fijne plek waar je juist niets hoeft, ook dat kan thuis zijn’. 

‘Onderweg Naar Huis’

Dat is de titel van de eerste single van de nieuwe ep ‘Thuis’ die eind juli uitkomt. Uiteraard hoor je hem vaak op WEEFF Radio, maar mocht je hem nog niet gehoord hebben, luister hem dan hieronder.

 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844