Jongen (14) bedreigd en beroofd in Hoorn, politie zoekt getuigen en camerabeelden

4 juli 2022 14:28
Bron: AT5 / Luuk Koenen

Een 14-jarige jongen is gisteravond bedreigd en beroofd van zijn spullen. Dit gebeurde rond 19.20 uur aan de Van Dedemstraat in Hoorn, in de buurt van het Dijklander Ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen of camerabeelden.

Politie politieauto stock algemeen

Het 14-jarige slachtoffer liep zondagavond op de Van Dedemstraat in Hoorn, in de richting van de Koepoortsweg. Daar liep een onbekende man hem tegemoet, die bij hem kwam staan en de jongen bedreigde.

Er werd gevraagd om persoonlijke spullen, die het slachtoffer aan de man heeft afgegeven. Hierna vertrok de dader richting Het Keern. Het is niet bekend welke spullen hij heeft meegenomen.

Getuigen

De politie werd gealarmeerd en heeft met meerdere agenten in de omgeving naar de dader gezocht, maar deze werd niet gevonden. Het gaat om een man met blond haar en een lichte huidskleur. De dader is ongeveer 1,85 meter lang en droeg een blauwe spijkerbroek en wijde kleding.

De politie roept getuigen op om zich te melden, of camerabeelden die naar de dader kunnen leiden op te sturen. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405