Jubileumboek Bonte Veer en cursussen in Bibliotheek Enkhuizen

16 augustus 2021 10:14

Het sociaal eetcafe De Bonte Veer in Enkhuizen bestaat 12,5 jaar. Vrijdag 27 augustus zou het jubileumboek worden gepresenteerd. Een dag waarop de medewerkers in het middelpunt zullen staan. Net als in het boek.

“Maar onze kok die ook 12,5 jaar in dienst is heeft een ongelukje gehad. Gelukkig gaat het naar omstandigheden nu goed met hem,” aldus Margreet Loots, bedrijfsleider van de Bonte Veer. “Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we dit officiële moment hebben moeten uitstellen, We gaan de uitreiking van het jubileumboek op een later tijdstip alsnog met elkaar vieren. Dit is pure onmacht.”

Ook de bibliotheek zal een verkooppunt zijn voor het boek dat tevens de nodige recepten bevat. In september zullen hier ook weer de nodige cursussen starten. In bovenstaande video vertelt Gonnie Lubbers meer over het jubileumboek van De Bonte Veer en het cursussenaanbod.

Morgen is er ook een informatiedag hierover in Enkhuizen. Hier kun je vrijblijvend kennismaken met het cursusaanbod en de docenten. Ook is het mogelijk om je dan aan te melden voor een cursus.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405