Just komt met nieuwe single: “Over frustratie van het geen plezier beleven”

27 april 2021 18:57

Afgelopen vrijdag kwam de single Niet Te Laat van Just en Diggy Dex uit. In West-Friesland kennen we Just vooral van zijn muziek met collega-rapper Engel, een van onze West-Friese helden. Sinds een aantal jaar brengt hij ook regelmatig solo muziek uit. 

Just heeft in het verleden al wel vaker met Diggy Dex gewerkt, maar altijd in samenwerking met Engel en nooit op een solotrack. Just had een melodielijn in gedachten, maar die werd meteen door Diggy Dex uit het raam gegooid. Het uiteindelijke eindresultaat heeft een “echt Dexsausje”, vertelt Just.

“Ik schrijf eigenlijk altijd over mezelf”

Just vertelt dat hij zijn inspiratie haalt uit dingen die hij meemaakt in zijn eigen leven. Hij vertelt dat hij eigenlijk altijd over zichzelf schrijft. Deze nieuwe single gaat vooral over de frustratie van het geen plezier beleven, omdat je zo streng bent voor jezelf. Diggy Dex vertolkt de stem die hem vertelt “om wat zachter tegen jezelf of tegen een ander te zijn.”

Luister het hele interview met Just hier terug. 

Uitzending – 23 april 2021

Afgelopen vrijdag is de nieuwe singel van Just uitgekomen, Beluister hieronder het interview die de jongens van het Weeff Café met hem hadden.

interview Just

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844