Kansen voor Kersenboogerd: een tussenstand

10 juli 2021 22:28
Winkelcentrum kersenboogerd

Eind vorig jaar heeft de Hoornse gemeenteraad ingestemd met de aanpak van het centrumgebied Kersenboogerd.

Een traject van 10 tot 15 jaar waarbij ook rekening wordt gehouden met de benodigde verduurzaming. Onder andere met de ontwikkeling van een warmtenet. Ook op het gebied van wonen, veiligheid en sociale adhesie zijn er ontwikkelingen. Beluister onderstaand het interview met wethouder Kholoud Al Mobayed hierover.

Deze zomer zullen er ook een aantal activiteiten plaatsvinden waaronder een verteltheater. Hierover spraken we met verteller Julian Wijnstein. Ook dit interview is terug te luisteren. Inclusief een voorproefje van zijn kunnen.

Uitzending – 10 juli 2021

Deze zomer zullen er een aantal activiteiten plaatsvinden in de Kersenboogerd, waaronder een verteltheater. Hierover spraken we met verteller Julian Wijnstein. Beluister het interview inclusief een voorproefje van zijn kunnen.

Deze zomer een verteltheater in de Kersenboogerd

Uitzending - 10 juli 2021

Eind vorig jaar heeft de Hoornse gemeenteraad ingestemd met de aanpak van het centrumgebied Kersenboogerd. Beluister het interview met wethouder Kholoud Al Mobayed over de voortgang.

Kansen voor Kersenboogerd: een tussenstand

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405