karaoke evenement voor mensen met faalangst op Instagram

7 april 2020 22:05
karaoke evenement

Instagram wordt momenteel verblijdt met karaoke video’s van het nummer ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield. Een initiatief van Rachèlle de Graaf uit Hoorn.

Als examenopdracht voor haar opleiding aan het ROC Amsterdam had Rachèlle een evenement voorbereid. Speciaal voor jongeren die net als haar faalangst, podiumvrees en prestatiedruk ervaren. “Heel veel mensen durven wel te zingen onder de douche. Dus ik wilde graag een douche gaan nabootsen op het podium.” Zo vertelt Rachèlle vandaag aan WEEFF Radio.

karaoke evenement vindt geen doorgang door corona virus

Door het Corona virus kan het evenement helaas niet doorgaan. Maar door middel van video’s op Instagram is er nu een online variant gestart. Ook de band Frambozenkwark die oorspronkelijk op het evenement zou spelen heeft een nummer in de douche opgenomen. Geen cover van Natasha Bedingfield, maar eigen werk.

Ieder ander wordt opgeroepen hun karaoke video door middel van een DM te sturen naar @karaoke_dushi. Rachèlle hoopt ook dat onervaren karaoke zangers haar een video sturen. “Om de faalangst bij hen weg te nemen.” Mogelijk komen ook nog andere nummers aan bod.

Uitnodiging van het Icarus festival

Inmiddels is Rachèlle benaderd door het Amsterdamse Icarus festival om het initiatief in augustus bij hen uit te komen voeren. Met band en DJ. En een speciale douchecabine op het podium. Vooralsnog vindt het Icarus festival in Amsterdam wel doorgang. Maar blijft het raadzaam de berichtgeving hierover in de gaten te houden.

Diploma in zicht

Het evenement is de eindopdracht van Rachèlle de Graaf en dient te bestaan uit een plan van aanpak, een duidelijk draaiboek en een communicatieplan. Ook dienen er minimaal vijftig mensen te worden bereikt. Deze vijftig mensen moeten het evenement ook bezoeken. Aan die laatste voorwaarde lijkt al te zijn voldaan aangezien elke video al meer dan 100 keer is bekeken. Eind mei hoort Rachèlle of ze is geslaagd.

Uitzending – 8 april 2020

Rachelle de Graaf over het karaoke evenement dat ze organiseert voor jongeren die net als haar faalangst, podiumvrees en prestatiedruk ervaren. Door het coronavirus vindt het evenement online op Instagram plaats.

karaoke

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844