Karsten Tenten levert nu corona proof producten

15 mei 2020 19:04
Karsten wandeling

De Karsten familie laat zien over echt ondernemersbloed te beschikken. Ook in de corona crisis is weer een gat in de markt gevonden.

“Het ondernemersbloed zit al ruim 40 jaar in de familie,” vertelt Marc Takken. Hij is de directeur van Karsten Tenten. “Deze periode zijn we veel met folieschermen bezig voor kassa’s en balies. Ook hebben we een standaardtent omgebouwd. Zodat hij als bezoekerstent gebruikt kan worden. Waardoor de bewoners van een verzorgingshuis hun familie weer kunnen zien.”

Karsten levert bezoekerstent aan verzorgingshuizen

Het idee voor de bezoekerstent ontstaan is dankzij een tante van Marc. “Mijn tante is geestelijk gehandicapt. Ze mistte haar ouders, mijn opa en oma, heel erg en andersom natuurlijk ook. Daar hebben we de eerste tent geschonken. Zodat er weer bezoek mogelijk is. Je kunt met meerdere mensen in de tent zitten en een normaal gesprek voeren. Dat hoeft niet via een telefoon.”

Deze zomer belooft het drukker dan ooit te worden op de Nederlandse campings. Ook dat is goed nieuws voor Karsten Tenten. “Het was heel rustig. Omdat niemand wist waar hij aan toe was. Maar sinds de aangekondigde versoepeling van de maatregelen is de vraag weer helemaal terug bij het oude. En misschien zelfs wel groter.”

Tips voor een kampeervakantie

Voor mensen die voor het eerst een kampeervakantie overwegen heeft Marc Takken een aantal tips:”Als je met kinderen bent is het hartstikke lekker om te kamperen. Wel zou ik knappe bedden meenemen voor een goede nachtrust.” Ook is het verstandig om voordat je op vakantie gaat de tent in ieder geval een keer op te zetten in de eigen tuin.

Helaas voor Marc valt de piekperiode van Karsten Tenten altijd in de zomer. Hierdoor kan hij dan zelf niet op vakantie. “En in de herfst is door de regen kamperen toch net wat minder leuk. Al zien we wel dat het winterkamperen helemaal begint op te bloeien in Europa.” Wellicht een uitkomst voor veel mensen. Nu er tijdens de corona periode vooralsnog weinig vakantiemogelijkheden zijn.

Uitzending – 9 mei 2020

Directeur Marc Takken vertelt over de coronaproof producten van Karsten Tenten.

Karsten Tenten maakt corona proof producten

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844